Beau Biesboer, Elleke van Heerwaarde, Lucie Veeger en Sterre Klitz van Deuce 2. (Foto: Tennisschool Joy)
Beau Biesboer, Elleke van Heerwaarde, Lucie Veeger en Sterre Klitz van Deuce 2. (Foto: Tennisschool Joy) Foto:

Herenteams Deuce 1 en Deuce 2 doen goede zaken

26 apr, 12:00 Laatste sportnieuws
Het herenteam van Deuce 1 boekte de derde overwinning op rij door met 6-0 te winnen van Middenmeer. Ook Deuce 2 doet nog volop mee in de race van het kampioenschap. Dit weekend werd met 6-0 van Schagen gewonnen.

Deuce 3 verging het minder. Er werd met 1-5 van Topspin verloren. Ook Deuce 4 moest eraan geloven, na twee overwinningen werd nu verloren van Topspin met 2-4. Ook de heren van Heri Hodi gingen met 1-5 onderuit tegen Groetincke.

Bij de damesteams van Deuce was er tweemaal gelijkspel en tweemaal verlies. Deuce 1 verloor met 0-6 van Bakkum, Deuce 2 speelde gelijk tegen Langedijk, Deuce 3 verloor van ’t Zand met 1-5 en Deuce 4 speelde knap gelijk tegen Heiloo met 3-3. Het damesteam van Heri Hodi boekte een knappe overwinning tegen Anna Paulowna (3-1).

Het jongensteam van Deuce speelde een lastige uitwedstrijd tegen Topspin. Na twee eerdere overwinningen werd nu met 6-0 verloren. Dit weekend is er een inhaalronde. Zowel Deuce als Heri Hodi hebben alle wedstrijden gespeeld en komen daarom niet in actie. Op zaterdag 7 mei gaat de competitie weer verder zowel in De Cocksdorp als in Den Burg.


Tennisschool Joy: http://www.tennisschooljoy.nl/