Heren 1 werd kampioen. (Eigen foto)
Heren 1 werd kampioen. (Eigen foto) Foto:

TV Deuce Heren 1 kampioen

6 jun, 12:00 Laatste sportnieuws
Het eerste herenteam van TV Deuce veroverde zaterdag tegen Langedijk het kampioenschap.

Het team (Baruch Coutinho, Jesper Arkenbout, Ruben Legierse en invallers Ruben Duinker en Rick v.d. Wal) maakte het in de laatste competitieronde nog even spannend. Coutinho verloor zijn enkelpartij, maar daarna werden de zeges aaneengeregen, met een 5-1 eindstand tot gevolg. Volgend jaar mag het team uitkomen in de derde klasse.

Ook Heren 2 had nog kans op de titel, maar kwam van een koude kermis thuis. HTC uit Den Helder bleek met 1-5 te sterk. Alleen Dennis Beumkes wist zijn enkelpartij te winnen. Het team eindigde uiteindelijk als derde. Dames 1 boekte een belangrijke overwinning tegen Krommenie: 5 -1. Of dit genoeg zal zijn om degradatie te ontlopen, wordt de komende dagen duidelijk. Dames 2 speelde met 3-3 gelijk tegen Heerhugowaard. Elleke van Heerwaarden en Sterre Kiltz wisten zowel hun enkel als dubbel te winnen. Het team eindigde op de derde plaats.

Bij Dames 3 wonnen Marissa Vlaming, Cyntia Eelman en Annemiek van Ingen hun enkelpartijen tegen Anna Paulowna. Na een 3-3 gelijkspel vond dit team zichzelf terug op de vijfde plaats. Het jongensteam t/m 17 jaar had een zware dag tegen Oudorp. Na vele driesetters werd toch met 0–6 verloren. Toch kan het team terugkijken op een prima seizoen. Na de promotie van vorig jaar, eindigden de jeugdige tennissers als vierde.

De andere teams speelden vorige week al hun laatste competitiewedstrijden.