Afbeelding

Frank Spooren nieuwe directeur VVV

Laatste nieuwsberichten
Per 1 september is de 37-jarige Frank Spooren de nieuwe directeur van de Texelse VVV. Hij volgt Wouter de Waal op, die de functie negen jaar heeft bekleed. Spooren werkt nu nog bij Center Parcs, waar hij verantwoordelijk is voor ‘new business’ in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk.

Woensdagmiddag ondertekende Spooren zijn contract. “Ik zal met verve de geslaagde aanpak van de laatste jaren verder uitbouwen”, laat hij enthousiast weten. “Ik verheug me op de samenwerking op het eiland, maar ook daarbuiten. Na een korte oriëntatieperiode zal ik snel met alle geledingen in contact treden.”

Spooren krijgt de opdracht de verwachte toename van toeristen (vanwege de notering van Texel in de top tien van Europese bestemmingen in Lonely Planet) in goede banen te leiden. “Bovendien zal hij ervoor moeten zorgen dat de aantrekkelijkheid voor alle toeristen behouden blijft”, aldus de VVV. “Daarbij speelt een verantwoorde duurzame en kwalitatieve uitbouw van de sector een belangrijke rol, het aantal verblijfplaatsen blijft immers begrensd.”