Theatervoorstelling over Positieve Gezondheid

In Cinema Texel wordt op woensdag 7 juni de theatervoorstelling Dromen vangen opgevoerd. Deze gaat over Positieve Gezondheid. Het stuk is bedoeld voor iedereen die zich betrokken voelt bij gezondheid op Texel: professionals in zorg en welzijn, sport en onderwijs, ambtenaren en overige inwoners.

Tevens biedt dit een gelegenheid tot nadere kennismaking met de coƶperatie Kerngezond Texel, die deze voorstelling heeft georganiseerd. De gemeente werkt samen met Kerngezond Texel aan meer gezondheid voor alle inwoners.

Bredere kijk

Positieve Gezondheid is een formule die een bredere kijk op gezondheid biedt en bijdraagt aan het vermogen van mensen om beter met fysieke, emotionele en sociale uitdagingen om te gaan. Wat dit alles in de praktijk betekent, wordt duidelijk gemaakt in deze interactieve voorstelling.

De theatervoorstelling begint om 20.00 uur; de inloop is vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Belangstellenden wordt daarom gevraagd zich aan te melden en dat kan, onder vermelding van naam en beroep, per e-mail aan info@kerngezondtexel.nl.