Vervolg Buitengewoon Texel in voorbereiding

De stichting Texel Cultuureiland organiseert op 20 mei voor de tweede keer de uitmarkt Buitengewoon Texel. Deze wordt gehouden in het hart van Den Burg; op de Groeneplaats, op de Vismarkt en in het Glazen Paleis. Het doel van de stichting is kunst, cultuur en evenementen op Texel onder de aandacht te brengen bij Texelaars en de bezoekers van het eiland. 

20 mei is de zaterdag na Hemelvaartsdag, in een van de drukste weekeinden op Texel. Organisatoren van evenementen en culturele activiteiten kunnen zich op Buitengewoon Texel presenteren met hun programma. Datzelfde geldt voor toneelgezelschappen, orkesten, koren, bands, zangers, zangeressen, cabaretiers, beeldend kunstenaars en andere artiesten. Voor hen is het een mooie gelegenheid om te laten zien wat Texel in de zomer op cultureel gebied te bieden heeft.

Podia en marktkramen

Deelname aan de markt is gratis. Er komen drie buitenpodia te staan, er zijn ook binnenpodia en er zal een twintigtal marktkramen worden geplaatst. Belangstellenden kunnen zich aanmelden per e-mail aan info@texelcultuureiland.nl en doen er goed aan bij opgave aan te geven op welke wijze ze zich willen presenteren en van welke voorziening ze gebruik willen maken.