Gemeente biedt een kijkje achter de schermen

De gemeente Texel doet van maandag 20 tot en met vrijdag 24 maart mee aan de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen. Wie altijd al eens een kijkje achter de schermen wilde nemen in het gemeentehuis aan de Emmalaan, heeft daartoe in de komende week gelegenheid.

"Samen werken we aan alles wat te maken heeft met de mensen en de leefomgeving op het eiland", aldus de gemeente. "We bestaan uit verschillende teams verdeeld over de afdelingen Gemeentewerken, Advies & Ondersteuning, Beleid & Vergunningen en het Sociaal Team. Belangstellenden kunnen aangeven waar hun interesses liggen, waarna ontmoetingen worden geregeld met medewerkers die alles van de gekozen onderwerpen weten. Daarvoor staat een formulier op de website van de gemeente.

Open bedrijvenweek

De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met ondernemingen in Noord-Holland Noord, om werkzoekenden een kans te bieden, om leerlingen en studenten een idee te geven van wat er in de regio gebeurt en ook om familie, vrienden of buren met trots het bedrijf te laten zien.