Er valt zaterdag veel te lachen bin 't Amateurtje
Er valt zaterdag veel te lachen bin 't Amateurtje Foto: Pixabay

‘t Amateurtje komt met De Jamaica Dreamboys

Cultuur

De toneelvereniging ‘t Amateurtje staat op zaterdag 4 maart weer op de planken in dorpshuis De Wielewaal in De Waal. Dit keer met de komedie ‘De Jamaica Dreamboys’ van Helmut Schmidt. Gooitzen Kedde regisseert het stuk en liefst negen spelers zullen op het podium hun opwachting maken.

Het stuk speelt zich af in de horecagelegenheid van Ank van Hemert, die samen met wat vaste gasten op allerlei manieren het bedrijf overeind probeert te houden. Natuurlijk gaat dit niet altijd helemaal volgens de regels. En als dan een dame van een agentschap langskomt met een aanbieding waar veel geld mee te verdienen valt, laat Ank zich die kans niet ontglippen.

Strippers

Er komt een optreden van echte strippers, die de plaatselijk dames uit het dorp het hoofd op hol moeten brengen. De verkoop van de kaarten voor de aangekondigde voorstelling loopt gesmeerd, maar was het wel zo verstandig het agentschap vooruit te betalen? Als alles op velerlei gebied mis lijkt te gaan, bedenkt Ank net op tijd een even mooie als vermakelijke oplossing.

Verloting

De voorstelling in De Wielewaal begint om 20.00 uur en na afloop is er natuurlijk weer een verloting met mooie prijzen. Kaartjes kunnen gereserveerd worden bij Ria Kleinveld, tel. 0222-315248 of Thea Hin, tel. 0222-312130 en zijn ook verkrijgbaar aan de zaal.