De gerechten van een eerder benefietdiner
De gerechten van een eerder benefietdiner Foto: Liselotte Schoo

Benefietdiner Rotaract voor Texelse goede doelen

Algemeen

Lekker eten voor het goede doel; onder dit motto organiseert Rotaract Texel op 15 februari een benefietdiner. De opbrengst gaat in zijn geheel naar goede doelen op Texel. Het diner wordt gehouden in het gloednieuwe restaurant Casa di Gio’s in De Cocksdorp.

Chef-koks Leon en Melvin van Brasserie Rebecca in De Waal koken voor deze avond een vijfgangendiner met ingrediënten die ‘in het seizoen’ zijn. 

Zilt en oosters

Een tipje van de sluier: de gerechten hebben hier en daar zilte smaken en er wordt ook een oosters uitstapje naar Azië gemaakt. De ingrediënten worden gesponsord door Texelse leveranciers. Daardoor kan de opbrengst van het diner volledig aan Texelse goede doelen worden besteed. Leden van Rotaract nemen de bediening op zich. 

Aanmelden

De aanvangstijd is 18.00 uur. Er is een haal- en brengservice beschikbaar tegen gereduceerd tarief. Deelname kost € 95,- per persoon; niet alleen voor de vijf gangen maar inclusief bijpassende wijnen en een afsluitend kopje koffie of thee. Belangstellenden voor het benefietdiner kunnen zich aanmelden door gebruik te maken van het formulier van Rotaract Texel: https://forms.gle/u1bHoeuuA7oVfxeC8. Geef daarbij het aantal personen en eventuele dieetwensen door.

Activiteiten van Rotaract Texel

‘De wensboom’, gemaakt in samenwerking met Rotary Texel, het organiseren van het Pietendorp en het ouderenuitje zijn voorbeelden van activiteiten van Rotaract Texel. Deze club van jonge leden zet zich in voor maatschappelijke doelen op het eiland. Voor 2023 is er nog ruimte voor nieuwe initiatieven. Ideeën en hulpvragen mogen altijd gedeeld worden.