Carols instuderen en

uitvoeren op één dag

Christmas Carols instuderen en uitvoeren op één dag: het is een echte traditie op Texel. Onder leiding van de doorgewinterde dirigent Ellen Verburgt wordt op zaterdag 17 december een aantal van deze Engelse kerstliederen ingestudeerd.

Daaronder zijn sfeervolle bekende, maar ook prachtige onbekende Carols, variërend van een- tot vierstemmig. Het wordt een muzikaal interessante dag, waarop ook aandacht wordt besteed aan zangtechniek. Deze werkwijze is geschikt voor deelnemers van elk niveau.

Uitvoering tijdens Texelse Kerstmarkt

Het programma begint 's ochtends om 10.15 uur bij Artex in Den Burg. Tussen de middag kunnen deelnemers een lunch bijboeken. Het afsluitende optreden is om 16.00 uur. De ingestudeerde liederen worden dus op dezelfde middag ten gehore gebracht tijdens een sfeervol concertje in de Maartenskerk te Oosterend, waar dan de traditionele Texelse Kerstmarkt wordt gehouden. Voor het eerst sinds 2019 kan dat weer. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website www.artex-texel.nl//cursussen/christmas-carols-instuderen-en-uitvoeren-op-een-dag.