Michelle Bisschops
Michelle Bisschops Foto: aangeleverd

Workshop ‘Makkelijk meer plantaardig’ in bieb

Algemeen

Wie nadenkt over meer plantaardig eten, maar niet weet hoe daaraan te beginnen, heeft mogelijk iets aan de workshop ‘Makkelijk meer plantaardig’. Deze wordt op donderdag 10 november in de openbare bibliotheek in Den Burg gegeven door Michelle Bisschops. 

In de workshop worden praktische tips en adviezen gegeven, die direct thuis in praktijk kunnen worden gebracht. De opgedane kennis dient niet alleen de eigen gezondheid, maar ook het milieu en het dierenwelzijn.

Green Food Foundation

Michelle Bisschops is diëtiste en gezondheidswetenschapper. Ze adviseert mensen op het gebied van voeding en gezondheid, zodat zij zich zowel lichamelijk als mentaal beter kunnen voelen. Daarnaast werkt ze als vrijwilliger voor de Green Food Foundation, een stichting die tracht de voedingsinname van kinderen in ontwikkelingslanden te verbeteren op een duurzame manier. In februari is zij namens deze organisatie naar Oeganda gereisd en in augustus was ze op missie naar Indonesië. Tijdens haar lezing zal zij ingaan op deze reizen. Ver van huis, maar daardoor niet minder relevant: de keuzes die wij hier dagelijks maken hebben namelijk invloed op de levens van andere aardbewoners, ook al lijkt dit misschien niet altijd zo.

De workshop begint om 19.00 uur. De toegang kost € 3,50. Aanmelden kan via www.kopgroepbibliotheken.nl. Meer informatie over Michelle Bisschops is te vinden op haar website www.foodandadvice.nl.