Hans Dulfer, zondag in Den Hoorn te beluisteren
Hans Dulfer, zondag in Den Hoorn te beluisteren Foto: aangeleverd

Jazz on the Waves: Hans Dulfer in de Waldhoorn

Kunst & cultuur

Met zijn band Total Response opent saxofonist Hans Dulfer zondag Club Jazz on the Waves in Den Hoorn. Hij treedt om 16.00 uur op in dorpshuis De Waldhoorn.

“Op de achterkant van krantenknipsels vind je pas écht interessante informatie”, betoogde Hans Dulfer (82) begin dit jaar nog in het televisieprogramma Matthijs gaat door. Verder kijken dan je neus lang is; ook in muzikaal opzicht is dat altijd Dulfers levenshouding geweest. Met Dulfer Total Response speelt hij nieuwe nummers en eigenwijze bewerkingen van klassiekers. “Reken er maar op dat de band losgaat”, verzekert Cor van Heerwaarden namens de organisatie. Behalve Dulfer (tenorsax) bestaat de band uit uit Koen Schouten (baritonsax), Jerôme Hol (gitaar), Ishaq van Niel (basgitaar) en Hans Eijkenaar (drums(.

Jazz on the waves

Met Club Jazz on the Waves is er weer een podium voor hedendaagse jazz op Texel. In de Waldhoorn zijn voor de periode van november tot en met maart vier jazzconcerten georganiseerd. De drie volgende zijn op 15 januari (Han Bennink, Ben van Gelder en Reinier Baas), 12 februari (Robin Nolan Trio) en 12 maart (Eric Vloeimans en Tuur Florizoone). Tot en met zondag kunnen belangstellenden tegen betaling van € 60 voor alle vier concerten lid worden van Club Jazz on the Waves. Losse kaarten kosten € 20 per concert. Lid worden biedt dus € 20 voordeel. Aanmelden kan per E: jazzonthewaves@gmail.com. Zie voor meer informatie www.stichtingdromen.nl.