Inschrijving voor Rabo Club Support geopend

Verenigingen kunnen zich nog tot en met 14 juni inschrijven voor de Rabo Club Support. Met deze campagne ondersteunt de Rabobank al twintig jaar lang verenigingen in heel Nederland. De leden van de coöperatieve bank mogen elk een stem uitbrengen op een van de clubs die zich hiervoor hebben ingeschreven.

De Rabobank levert op deze en andere manieren jaarlijks bijdragen aan een leefbare regio. Een gezond verenigingsleven wordt hiervan als een belangrijk onderdeel gezien. Daarom ondersteunt Rabobank clubs met kennis, netwerk en geld. Dat gebeurt in samenwerking met allerlei bonden en andere overkoepelende organisaties.

Investeren in duurzaamheid

De bank investeert een deel van het coöperatief dividend, een fonds om de regio te versterken, in de maatschappelijke doelen van verenigingen. Bijvoorbeeld het verduurzamen van het clubhuis, het regelen van vervoer om kinderen te kunnen halen en brengen of het werven van extra vrijwilligers. Zo helpen ze samen het verenigingsleven gezond en toegankelijk te houden.

Club aanmelden

Verenigingen en stichtingen die bij Rabobank bankieren kunnen zich tot en met 14 juni aanmelden op de website www.rabo-clubsupport.nl. Van 5 tot en met 27 september kunnen Rabobank-leden stemmen op hun favoriete club of stichting in de Kop van Noord-Holland. De uitslag wordt in oktober bekendgemaakt.