Texel is altijd mooi, in elk seizoen, maar als we dan toch een jaargetijde moeten kiezen heeft de lente bij ons wel een streepje voor.

En niet alleen omdat het zonnetje zich steeds vaker laat zien en de winterjas naar zolder kan. Of omdat je tuin een ware metamorfose ondergaat en de wereld weer wat kleur op z’n gezicht krijgt. Het is vooral zo fijn dat ‘het leven’ zich langzaam maar zeker van binnen naar buiten verplaatst. Daarom vieren we het 'buitenleven'!
Voor de één is de stijgende temperatuur het signaal om te gaan wroeten in de tuin. Met wat fraai perkgoed en beplanting tover je je tuin zo om in een groene oase. Een ander heeft nu eindelijk tijd om het terras opnieuw te betegelen of de schutting te vervangen. Weer een ander staat te trappelen om meer buiten te gaan sporten. Lekker wandelen, hardlopen, fietsen of misschien wel surfen.

Dan heb je natuurlijk ook nog de levensgenieters, die bij elk flardje zon plaatsnemen in de tuinstoel met een drankje of zich spoeden naar een terrasje in het dorp, bos of strand. Je hebt er ook mensen bij die op zulke momenten spontaan beginnen te sjouwen met grote zakken steenkool om de barbecue of Kamado bij te vullen. Want eindelijk kan de fik weer in de barbecue. Smullen! 

We hebben er met z'n allen lang naar uitgekeken en nu de lente écht is begonnen wensen we iedereen een fijne tijd en heel veel leesplezier met deze Buitenleven- special, waarin bedrijven uit onze omgeving laten zien wat zij op dat gebied te bieden hebben.