Informatie over De Deel door Alzheimercafé Texel

De Buureton wordt op dinsdag 26 april ingericht voor Alzheimercafé Texel. Dat houdt er een informatieve avond over De Deel, het Odense-initiatief op Texel.

De Deel is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met geheugenproblemen en niet-aangeboren hersenletsel (NAH). De Deel is begonnen in oktober 2021. Deelnemers, familieleden en de beide coördinatoren Simone Ouwehand en Liesbeth Rijk vertellen wat De Deel te bieden heeft voor mensen met geheugenproblemen of beginnende dementie. Er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen. 

Inloop

De inloop is vanaf 19.15 uur en om 19.30 uur wordt De Deel als thema aan de orde gesteld. Om 20.30 uur worden vanuit het Alzheimercafé hapjes en drankjes geserveerd. De eindtijd is 21.30 uur. Namens Geriant zal Trudie Luijk aanwezig zijn. De toegang is gratis en aanmelding van tevoren is niet nodig. Het adres van de Buureton is Beatrixstraat 43 te Den Burg. Meer informatie over het een en ander kan worden ingewonnen bij Reina Slagter, E: r.slagter@geriant.nl, Liesbeth Rijk, E: e.rijk@zorgring.nl of T: 06-22811573, dan wel bij Texels Welzijn, T: (0222) 312696.