De Schakel toont nieuwe collecties in Paasshow

Bij De Schakel Wonen en Slapen wordt tot en met Tweede Paasdag de Paasshow gehouden. Er zijn veel nieuwe collecties binnengekomen en de showroom is sfeervol aangepast met de nieuwste accessoires. Zo staan er bankstellen en hoekbanken van onder andere Passe Partout, Made For Comfort en Max Divani, die met korting kunnen worden geleverd. 

Ook de nieuwe woonprogramma's Makalu en Sardinie van Happy@Home kunnen een aanwinst zijn voor ieder interieur. Op de ruime slaapafdeling worden diverse nieuwe modellen boxsprings, ledikanten en kledingkasten gepresenteerd, waarbij een deskundig slaapadvies wordt gegeven.

Kortingen en aanbiedingen

Ook voor raambekleding en vloerbedekking is De Schakel een vertrouwd adres. Op de gordijnen van Holland Haag en de vloerbedekking van Interfloor wordt tijdens deze paasactie 15% korting gegeven. En zo zijn er tijdens deze Paasshow diverse speciale aanbiedingen. Aan wie er iets koopt wordt 10% van het aankoopbedrag als waardecheque meegegeven voor een volgende aankoop of 5% korting op de hele collectie. Zie daarvoor meer op de website www.deschakelwonen.nl. Het adres van De Schakel Wonen en Slapen is Ravelijncenter 4, Den Helder. Op Tweede Paasdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Voor iedere bezoeker is er koffie of thee met diverse lekkernijen.