Afbeelding
Foto:

Texel dit Weekend op Texel App, website vernieuwd

Texel-Plaza.nl, net als dit weekblad een uitgave van Texelse Media, is eind vorige week vervangen door een nieuwe, verfriste website, www.texelditweekend.nl. Het houdt ook in dat de app Texel-Plaza uit de lucht is gehaald. In plaats daarvan heeft www.texelditweekend.nl een plek gekregen op de Texel App van LenR.

Wie de Texel App heeft gedownload op de smartphone of iPad, komt via het icoontje TXL WKND op onze website terecht. Ook biedt de Texel App toegang tot de websites van de Texelse Courant, de Vakantiekrant, TX Maps, Cinema Texel en Parkeren met het Texelvignet. 

Overname

LenR, de uitgeverij van Duncan Whyte en Job Schepers, nam per 1 november jongstleden Texelse Media over van Maarten Koorn. Het weekblad en de website hebben nu dezelfde naam. Aan de vervolmaking van de www.texelditweekend.nl wordt nog gewerkt. Daardoor is het voorlopig niet mogelijk de wekelijkse poll, die gewoonlijk op deze plek wordt aangekondigd, op onze lezers los te laten. Zodra dat weer kan, zullen we niet nalaten de mening van het publiek over actuele Texelse zaken en andere aangelegenheden weer te gaan peilen.