De vele handen, die licht werk maken, mogen zich op 23 april even ontspannen
De vele handen, die licht werk maken, mogen zich op 23 april even ontspannen

Texelse vrijwilligersdag in aantocht

Algemeen

Op zaterdag 23 april is het de Dag van de Texelse Vrijwilliger. Op deze dag zet gemeente Texel de vrijwilligers in het zonnetje. Zij worden daarom van harte uitgenodigd voor de voorstelling ‘Lekker belangrijk’, die speciaal voor hen wordt gegeven in het dorpshuis De Wielewaal in De Waal.

Het is een verrassingsprogramma met muziek, zang en een lach, dat voor de Texelse vrijwilligers wordt opgevoerd door onder anderen Francien Dijt, Belinda Laan, Marina Affourtit, Cor van Heerwaarden en Bas ten Have. Het wordt twee keer opgevoerd; de middagvoorstelling duurt van 15.00 tot 17.00 uur (zaal open om 14.30 uur) en de avondvoorstelling van 19.30 tot 21.30 uur (zaal open om 19.00 uur). De toegang is gratis maar vooraf aanmelden is verplicht en dat kan tot dinsdag 19 april.

Programma

De vrijwilligers worden ontvangen met koffie, thee en koek. Wethouder Remko van de Belt zal hen toespreken. Na de voorstelling worden nog een drankje en bitterballen geserveerd. Aanmelden is verplicht en dat kan tot dinsdag 19 april op de website www.texelswelzijn.nl/algemeen/vrijwilligersfeest/ of per T: (0222) 312696.