Baan bij Van der Valk Texel zonder sollicitatiegesprek

In de komende week worden voor de derde keer in Noord-Holland de Kom Binnen bij Bedrijven Dagen gehouden. Op Texel doet het Van der Valk-hotel aan de Pelikaanweg eraan mee, onder meer in de vorm van een ‘open hiring’, een vorm van werving van personeel, die ooit werd bedacht door een bakkerij in New York.

Gegadigden voor een baan zonder sollicitatiegesprek, kunnen dinsdag vanaf 11.00 uur binnenlopen voor een rondleiding en zich direct op de vacaturelijst inschrijven. Wie bovenaan staat krijgt de baan; komt er nog een functie dan gaat die automatisch naar de volgende op de lijst. De wethouders Remko van de Belt en Hennie Huisman en voorzitter René Jager van het Texels Ondernemersplatform geven rond 11.30 uur de aftrap van deze open hiring.

Kijkje in de keuken

Verder kunnen de hele week werkzoekenden en geïnteresseerden een kijkje nemen in de keuken van 135 deelnemende Noord-Hollandse bedrijven. Het kan gaan om een baan, maar een stageplaats of vrijwilligerswerk. Ook andere geïnteresseerden, bijvoorbeeld omwonenden, zijn welkom. Aanmelden op www.kbbbd.nl.