Zwembad Molenkoog gaat op 23 april open

In zwembad Molenkoog begint het zwemseizoen 2022 op zaterdag 23 april. Die ochtend zal om 11.15 uur het openluchtbad in Den Burg toegankelijk worden gemaakt voor de eerste banenzwemmers en om 13.00 begint dan het recreatief zwemmen. De zwemlessen beginnen op maandag 25 april. Kinderen vanaf 5 jaar kunnen nu reeds worden aangemeld. Ook kunnen de abonnementen vanaf heden al worden besteld.

Dit kunt u doen op www.molenkoog.nl en vanaf 23 april aan de kassa. Net als vorige jaren kunnen de zwemleskinderen op internet hun eigen zwemprestaties volgen. Ook worden er weer voor volwassenen zwemlessen georganiseerd, voor een diploma of voor techniekverbetering.

Reserveringssysteem

Het reserveringssysteem voor het banenzwemmen is goed bevallen, bij zowel de bezoekers als het personeel, dus daar gaan ze bij Molenkoog mee door. Er hoeft alleen te worden gereserveerd voor het banenzwemmen tussen 07.30 uur en 10.30 uur en in de avonduren. Voor het banenzwemmen tussen 10.30 uur en 12.30 uur hoeft dat niet en ook voor het recreatief zwemmen kan men weer gewoon naar het zwembad komen.

De voorverkoop van de abonnementen is tot en met zaterdag 23 april. Vanaf zondag 24 april geldt het normale tarief. Voor meer informatie kunnen belangstellenden terecht bij zwembad Molenkoog, T: (0222) 313373 of op de website www.molenkoog.nl.