Afbeelding
Foto:

Andersons brengen mooiere wereld naar Den Hoorn

Het Zweeds-Nederlandse kleinkunstduo De Andersons geeft op vrijdag 18 maart een voorstelling met een titel vol hoop in De Toegift. ‘Een mooiere wereld’ is een vurig en humoristisch theaterconcert in de geest van de vrijgevochten Zweedse schrijfster Astrid Lindgren.

De Andersons hebben een oorspronkelijke kijk op de wereld, die ze hartstochtelijk vertolken in tekst en muziek. Na een succesvolle voorstelling met Arjen Lubach, brengen ze dit programma met teksten van Sjoerd Kuyper.

Hoe maken we de wereld mooier?

Hoe blijf je een levenskunstenaar als je voortdurend struikelt over doemscenario's? In ‘Een mooiere wereld', vertellen en zingen De Andersons over het ontstaan en het groeien van hun liefde, tot die te groot werd voor twee en ze hun kleine Noah Ramses op de wereld zetten. En met hem kwamen de grote vragen. Hoe kunnen we de wereld een beetje mooier maken voor hem en alle andere kinderen? En wat voor mensen moeten we zijn of worden om dat te kunnen? Zie voor meer informatie www.deandersons.nl. Kaartjes zijn te bestellen via www.detoegift.com.
Foto: Corné van der Stelt