Wandelronde over 60 kilometer kan doorgaan

Voor het eerst sinds lange tijd kan de Wandelronde Texel weer worden gehouden. Dat gebeurt op zaterdag 26 maart. Ongeveer tweehonderd wandelaars hebben zich al ingeschreven voor deze tocht over zestig kilometer. Hopelijk volgen er nog meer, aldus de organiserende wandelvereniging Het Gouden Boltje. In totaal kunnen er vijfhonderd wandelaars aan meedoen.

De start is tussen 06.30 en 07.30 uur vanuit het wachtlokaal van de TESO op ’t Horntje. De tocht voert de deelnemers over het strand en door de bossen, natuurgebieden en dorpen van Texel. De finish is in Stayokay Den Burg en sluit om 20.00 uur. Van daaruit is tussen 19.00 en 20.00 uur busvervoer naar de veerhaven beschikbaar.

Inschrijving

Het inschrijfgeld bedraagt € 17,50 per wandelaar inclusief een mooie medaille en enkele consumpties onderweg. De inschrijving, die al in oktober werd geopend, sluit op zondag 13 maart om 24.00 uur. In de daaropvolgende week wordt de deelnemers per e-mail nadere informatie toegestuurd. De inschrijving kan uitsluitend via het aanmeldformulier op de website www.hetgoudenboltje.com.