Op de fiets

Tesselflower is het vijfde jaar ingegaan in de handen van Carolin Waterhout en Pieter Musch. Zij begonnen het jaar met goed nieuws, iets om op te fleuren in een moeilijke periode: hun winkel heeft het duurzaamheidscertificaat goud behaald! Het is een mooie prestatie, en daar hebben ze ook hard voor gewerkt. “Ondanks de periode waar we nu inzitten, is het ons toch gelukt om van zilver naar goud te gaan. Daar zijn we wel trots op”, laat Carolin weten. 

Pieter vult aan: “Het is aardig wat papierwerk en je moet er veel tijd in steken, maar het is wel belangrijk. Ik vind dat iedereen zijn steentje moet bijdragen, door rekening te houden met de natuur en het milieu.” Om dit te vieren schenken Carolin en Pieter een bedrag van € 500,- aan het Tesselhuus.

Nieuwe website

Tesselflower krijgt een volledig vernieuwde website. Pieter "Onze website was simpel opgezet, je kon dan een boeket of een rouwstuk bestellen. Maar het is de bedoeling dat je meerdere dingen tegelijk kunt bestellen, en dat je bijvoorbeeld ook een vaas aan je bestelling kunt toevoegen.” Als je nu naar de webshop gaat, kun je uit een uitgebreid aanbod van boeketten kiezen, die je meteen naar de ontvanger kunt laten sturen, en met een persoonlijke boodschap. Dat is fijn voor mensen die de winkel nog niet willen of kunnen bezoeken. Bestellingen die voor 13.00 uur geplaatst worden, kunnen op dezelfde dag nog worden bezorgd. "We krijgen het liefst bestellingen binnen via de webshop, omdat we dan meteen alle gegevens binnenkrijgen”, laat Pieter weten. "Maar het is ook mogelijk om telefonisch of via de e-mail bestellingen te plaatsen.” Maar de winkel van Tesselflower is ook weer gewoon open van maandag t/m zaterdag.