Foto: Politie.nl
Foto: Politie.nl

Zoektocht naar vermiste Piet Beentjes

Laatste nieuwsberichten
Reguliere bezoekers van het Texelse gedeelte van de website Politie.nl zullen het zich vast eens hebben afgevraagd. Wie is toch die man die al ruim 28 jaar wordt vermist?

Het portret van Beentjes prijkt al jarenlang bij de vermiste personen op deze website. Het Noordhollands Dagblad meldt vandaag dat het televisieprogramma NCRV Dokument binnenkort aandacht gaat besteden aan deze vermissing. Toos Beentjes, de zus van Piet, vertelde aan die krant dat haar broer voor het laatst werd gezien op Texel. “Twee mannen troffen hem aan in hun huis. Zijn kleren waren nat. De mannen hebben mijn broer een stel schone kleren gegeven, daarna is hij spoorloos verdwenen.” Lees het volledige interview met Toos Beentjes in het Noordhollands Dagblad.

Petrus Antonius Beentjes, roepnaam Piet, was woonachtig in Den Helder en werd voor het laatst gezien op Texel op 27 april 1987. Hij is geboren op 19 maart 1959. Toen hij verdween was hij 28 jaar en nu zou hij 56 jaar zijn. Beentjes is 1 meter 80 lang, heeft blond haar en grijze ogen. Wie meer weet over deze verdwijning kan contact opnemen met programmamaker Jaap van Hoewijk, via jaap@vanhoewijk.nl. Uiteraard kan ook informatie worden doorgegeven aan de politie via de opsporingstiplijn, tel. 0800-6070 of info@lbvp.info.