Madeleine Nieuwlaat vertelt
Madeleine Nieuwlaat vertelt Foto: Rob Teisman

Dit artikel is geschreven door
Henk Cornelissen

Voorverkoop vertelfestival Verhalen in de Wind loopt

Cultuur

Na een onderbreking van twee jaar, wegens de coronapandemie, wordt in De Waal dit jaar weer het vertelfestival ‘Verhalen in de wind’ gehouden. Dat gebeurt op zaterdag 27 augustus. De voorverkoop loopt inmiddels al.

In zeven Waalder huiskamers zijn gerenommeerde vertellers aanwezig om de bezoekers boeien met een spannend, ontroerend of komisch verhaal van ongeveer een halfuur. Daarna wisselen de bezoekers van huis en gaan ze naar een volgende verteller. Op deze wijze bezoeken de festivalgangers in de loop van de middag drie vertellers naar keuze. Bij de aankoop van de kaartjes kan de bezoeker zelf een keuze maken tussen de vertellers. De voorstellingen worden gegeven om 14.30, 15.30 en 16.30 uur.

Warm buffet en avondprogramma

Om 17.30 uur kan worden deelgenomen aan een rijk gevuld en smakelijk warm buffet in het dorpshuis De Wielewaal. Vanaf 19.00 uur, na de gezamenlijke maaltijd, vertellen alle zeven vertellers daar op het podium een kort verhaal van ongeveer vijf minuten. Daarna heeft de bezoeker nog de mogelijkheid naar twee voorstellingen van een favoriete verteller naar eigen keuze te luisteren.

Een kaart voor het middagprogramma kost € 15 en een voor de avond € 10 euro. Een passe-partout voor beide inclusief het buffet kost € 35. Zie voor meer informatie www.verhalenindewind.wordpress.com. (foto: Rob Teisman)