Afbeelding

Dit artikel is geschreven door
Henk Cornelissen

Ellen ten Damme komt naar de Evenementenhal

Cultuur

Een van Nederlands meest veelzijdige zangeressen, Ellen ten Damme, komt op zaterdag 21 mei naar Evenementenhal Texel met haar nieuwe show ‘Klatergoud en schone schijn’. De kaartverkoop is deze week geopend.

Deze meeslepende show is een waar spektakel over de glorie van het hof en de schaduwzijde daarvan. Klatergoud blinkt op sociale media en de schone schijn is oogverblindend. Achter de façade observeert de troubadour de crinoline van de keizerin en leidt ze de dans alsof de morgen nooit komt. In deze meertalige show worden de bezoekers getrakteerd op verrassende en herkenbare nummers. Samen met haar band nodigt Ellen ten Damme iedereen uit in haar hofhouding.

Van alle markten thuis

Naast zangeres is Ellen ook actrice, circusartieste, componiste, danseres en schrijfster. Van alle markten thuis dus. Ze staat bekend om haar gemaskerde shows. Maar het podium, haar kunst en haar publiek staan altijd op één. Haar shows zijn spectaculair. Ellen zoekt namelijk altijd de grenzen van haar eigen kunnen op.

Voor deze gaat de Evenementenhal Texel op De Krim om 20.00 uur open. De kaartverkoop loopt rechtstreeks via De Krim Texel. Een ticket kost € 30 per persoon, inclusief gratis parkeren en garderobe. Tickets kunnen worden besteld op de website www.krim.nl/ellen.