Fish verricht de opening in De Garage aan de Elemert
Fish verricht de opening in De Garage aan de Elemert Foto: Ingrid Schütt

Dit artikel is geschreven door
Henk Cornelissen

‘Vis van het moment’ in galerie De Garage

Cultuur

Woensdagmiddag klokslag 13.00 uur is aan de Elemert atelier-galerie De Garage aan de Elemert geopend met het thema ‘Vis van het moment’. Judith Razoux Schultz, Pieternel Geurtz en Miriam von Holte zijn er de vaste exposanten en voor dit thema is Menno Moerbeek gastexposant.

De opening werd officieel verricht door een overkantse kunstenaar, Wilfred Vissers uit het Land van Maas en Waal, die Fish als artiestennaam heeft. Het toeval wil dat hij juist nu een weekje bij Pieternel Geurtz logeert, in verband met een expositie in het Kunstlokaal van Zout aan de Abbewaal. Zijn expositie heet ‘Heel de mens’ en is daar tot en met 16 april dagelijks tussen 11.00 en 16.00 uur te zien. Ook is er werk te bezichtigen van een groepje Zout-kunstenaars. ‘Vis van het moment’ is tot 1 november op elke woensdag te bezoeken. 

Kunstroute

De Garage doet deze zomer ook mee aan een van de kunstroutes, georganiseerd door de stichting Texel Cultuureiland, in periode 1, van 28 mei tot 9 juli. Er zal dan ook muziek worden gemaakt worden en de kunstenaars bieden korte creatieve workshops aan. Zie voor meer informatie over het een en ander www.ateliergaleriedegarage.nl.