Afbeelding
Foto: Pixabay

FIFA-toernooi en beautyavond

Algemeen

In het jongerencentrum Time Out heeft Young 4 Ever voor zaterdag 2 maart een FIFA-toernooi en tevens beautyavond georganiseerd. De aanvangstijd is 19.30 uur. Deelname is gratis.

Er kan FIFA worden gespeeld en de jongeren kunnen er hun haren en hun nagels laten doen. Met het FIFA-toernooi kunnen leuke prijzen worden gewonnen, maar alleen meedoen is ook al leuk. Iedereen is welkom.

Wie daar niets mee heeft kan de nagels laten lakken en versieren met de coolste designs. Er kan worden gekozen uit veel kleuren, stickers en patronen om de nagels te laten stralen. Ook staat er een team klaar om ieders haren een te gekke look te geven. “Of je nu gaat voor stoer stijl of prachtige krullen. Je zult er te gek uit zien”, aldus een woordvoerder van Young 4 Ever.

Wie mee wil doen aan het FIFA-toernooi kan zich alvast aanmelden, maar dat kan ook nog bij binnenkomst aan de bar. Ga voor aanmelden naar de Instagrampagina ‘young4ever_texel’ en stuur een DM met naam en het team waarvoor je graag zou willen spelen.