Ciska Heuvelink en Sebastiaan de Vos
Ciska Heuvelink en Sebastiaan de Vos Foto: Henk Slikker

Ciska Heuvelink nieuwe filiaalmanager Albert Heijn

Algemeen

Albert Heijn in Den Burg heeft sinds deze week een nieuwe filiaalmanager. Na drie-en-een-half jaar heeft Sebastiaan de Vos het stokje overgedragen aan Ciska Heuvelink uit Den Helder. Sebastiaan gaat in die stad verder als filiaalmanager in de Meeuwenstraat.

“Ik heb mijn periode op Texel altijd als erg prettig ervaren, maar in ons bedrijf wordt een filiaalmanager na drie of vier jaar altijd weer vervangen. Het enige dat ik er niet aan ga missen is de dagelijkse bootreis en het snel nog even wat afmaken omdat je anders de boot niet haalt”, laat Sebastiaan bij wijze van afscheid in een terugblik weten.

Mooie uitdaging

De nieuwe Texelse filiaalmanager Ciska Heuvelink werkte de laatste jaren ook in Den Helder, maar dan in de AH-vestiging aan het Julianaplein, waar ze deze week nog aanwezig is. Met ingang van de volgende week gaat zij op Texel echt aan de slag. “Texel is totaal wat anders dan Den Helder op velerlei gebieden, dus dat wordt een mooie uitdaging voor mij. Ik heb er enorm veel zin in”, zegt zij enthousiast.