Afbeelding
Foto: Leonie Hoever

Dit artikel is geschreven door
Henk Cornelissen

Wat een plaatje... van Leonie Hoever

Algemeen Wat een plaatje

Leonie Hoever uit Den Burg maakte deze fraaie foto van een mistige zonsopkomst op de Hoge Berg. Zij is de winnaar van onze fotowedstrijd ‘Wat een plaatje!’ van deze week. Met deze foto dingt zij mee naar de hoofdprijs van het seizoen, een fraaie Bynolyt-verrekijker, beschikbaar gesteld door het Vogelinformatiecentrum Texel in De Cocksdorp.

De weekwinnaars van de afgelopen zomer zijn inmiddels voorgedragen voor deze hoofdprijs, die elk jaargetijde wordt toegekend. We hopen de winnaar van de zomer binnen enkele weken bekend te kunnen maken. De tweede prijs is overigens ook niet te versmaden, namelijk een exclusieve vogelexcursie, eveneens verzorgd door het Vogelinformatiecentrum.

Doe ook mee aan onze wekelijkse fotowedstrijd, als je in aanmerking wilt komen voor een mooie prijs. En anders is er altijd nog de eeuwige roem, als je tot weekwinnaar wordt uitgeroepen. De herfst is bij uitstek het seizoen voor mooie foto’s. Denk bijvoorbeeld aan de vele schitterende paddenstoelen, de verkleurende bladeren, indrukwekkende wolkenpartijen of grote groepen vogels.

Je kunt meedoen door je foto te uploaden met de speciale knop ‘Wat een plaatje’ op onze homepage.