Afbeelding

Goeiedag Haandrikman! bij Ecomare

Algemeen

Het programma Goeiedag Haandrikman! belicht tijdens de zomertoer steeds één week lang een bepaald gebied. In de laatste zomertoer-week is het programma op Texel. Vrijdag is de uitzending, live vanuit Ecomare. Waarin Bert spreekt met onder andere dierverzorger Jasmijn Hulleman, wadloopgids Theo Spijker en hoort van strandjutter Maarten Brugge over zijn vondsten op het strand van Texel. In het uur tussen 8 en 9 zingt slager én zanger Kees Moormann live twee van zijn mooiste liedjes.

In de zomertoer gaan de luisteraars met Bert mee op reis en maken ze kennis met de historie, de gebruiken en kleurrijke personen uit steeds een andere regio. Normaal gesproken staat een provincie centraal, maar deze aflevering is daar dus een uitzondering op. Op de vrijdagen zendt hij dan live uit vanaf een locatie in de streek waar hij is.

Bert Haandrikman presenteert elke werkdag zijn ochtendshow Goeiedag Haandrikman! op NPO Radio 5. Bij hem hoor je het laatste nieuws en gezellige muziek. Iedere dag belt Bert een jarige van zijn grootste verjaardagskalender van Nederland en neemt aan het einde van de show alle opvallende binnengekomen berichten en post door. Goeiedag Haandrikman!, is op vrijdag 12 augustus tussen 6.00 en 9.00 uur op NPO Radio 5. MAXVandaag.nl.