Afbeelding
Foto: Rene Pop

Dit artikel is geschreven door
Pepijn Dros

Pepijn Dros is redacteur van onder meer Texel dit Weekend en de Vakantiekrant.

Voorverkoop SomPop stopt 19 juni

Algemeen

De voorverkoop voor SomPop dat op zaterdag 2 juli plaatsvindt in De Waal stopt aanstaande zondag 19 juni om klokslag 20:00 uur. 

De organisatie van SomPop 2022 laat weten dat de limiet van kaarten in de voorverkoop bijna bereikt is. “We willen dat er voor mensen die op de dag zelf een ticket willen kopen ook de mogelijkheid is om het festival te bezoeken”, meldt de organisatie. “Er is ruim een maand voorverkoop geweest, dus iedereen die dat wilde heeft een kaart kunnen kopen of kan dat nog vlug voor zondag 20.00 uur doen.” 

Tijdens de voorverkoop kreeg de organisatie regelmatig de vraag of er op de dag zelf ook nog kaarten beschikbaar zouden zijn ‘aan de poort’. Bijvoorbeeld van mensen die niet zeker weten of ze vrij zijn of onzeker of ze op het eiland zijn. Met het stoppen van de voorverkoop komt de organisatie tegemoet aan deze wens. Wel wordt mensen die geen ticket hebben aangeraden om vroeg op de dag te komen, want vol is wel écht vol. “En daarnaast zijn de eerste twee bands meer dan de moeite waard”, laat de organisatie weten. “Sowieso zijn we erg trots op onze line-up. De tweede band van de dag - Personal Trainer - mag je niet missen! Dat had de headliner geweest, ware het niet dat ze het land nog uit moeten voor een ander optreden die avond.” De laatste voorverkoopkaarten zijn verkrijgbaar via https://tickets.sompop.nl/. (Foto: Rene Pop)