Hetzelfde vertrouwde winkelteam staat klaar voor de klant van Pearle Studio Den Burg
Hetzelfde vertrouwde winkelteam staat klaar voor de klant van Pearle Studio Den Burg Foto: Pearle Studio

Dit artikel is geschreven door
Henk Cornelissen

Pearle Studio in nieuwe formule op Groeneplaats

Advertorials

De voormalige Eyewish-winkel aan de Groeneplaats is omgedoopt tot Pearle Studio. Met deze nieuwe winkelformule wordt het portfolio van Pearle Opticiens uitgebreid met een luxe label. Nog voor de zomer worden honderd van deze winkels in Nederland geopend. Bij Pearle Studio Den Burg zullen dezelfde vertrouwde gezichten te zien zijn als bij Eyewish.

Pearle Studio wordt gekenmerkt door een eigen huisstijl en interieur én oogexperts die service optimaal afstemmen op de behoefte van de klant. Klanten zijn verzekerd van persoonlijk en deskundig advies in hun zoektocht naar een luxer assortiment van merkbrillen en zonnebrillen, die passen bij hun eigen stijl. Klanten kunnen er terecht voor stijladvies en de laatste trends. Er kan worden gekozen uit een breed scala aan luxe merken, zoals Gucci, Fendi, Saint Laurent, Burberry en Porsche Design.

Verschillende doelgroepen

Pearle Opticiens en Pearle Studio versterken elkaar doordat ze verschillende doelgroepen aanspreken en elk een eigen assortiment producten en diensten aanbieden. Pearle Studio richt zich op wie behoefte heeft aan meer persoonlijk advies, uitgebreide service en is er voor wie op zoek is naar nog verder gepersonaliseerd glas. Vanaf nu kan echt iedereen bij Pearle terecht, van de functioneel ingestelde consument tot de klant die op zoek is naar persoonlijke aandacht en luxe.

Over Pearle Studio

Pearle Studio, opgericht in 2022, is een luxe label van Grand Vision Benelux onder de vlag van Pearle Opticiens. Pearle Studio wil haar klanten altijd en overal voorzien van goed zicht en ze er ook goed uit laten zien. De experts van Pearle Studio geven uitgebreid persoonlijk advies bij de aankoop van een bril, zonnebril of lenzen, met een breed assortiment luxe merkmonturen. Pearle Studio biedt hoge kwaliteit oogzorg met gecertificeerde oogexperts, zoals opticiens, optometristen en contactlensspecialisten.

Ter gelegenheid van de opening kunnen klanten profiteren van een openingsaanbod van 40% korting op een complete merkbril of zonnebril op sterkte. Dit aanbod geldt tot en met 29 mei. Zie ook www.pearlestudio.nl.