Restaurant Pure: Kwaliteit is zeer belangrijk
Restaurant Pure: Kwaliteit is zeer belangrijk Foto: Texelditweekend

Restaurant Pure: Kwaliteit is zeer belangrijk

Advertorials
Het heeft even geduurd, maar restaurant
Pure uit De Koog is deze week eindelijk
Restaurant van de Week geworden.

Pure staat bekend als een kwaliteitsrestau-
rant, waar je écht uit eten gaat.

Je kunt hierbij kiezen tussen à la carte of
het Menu de Chef; een 3-, 4- of 5-gangen
menu samengesteld door de chef-kok.
Chef-kok Joram Timmerman kiest voor su-
perverse gerechten uit de moderne interna-
tionale keuken met een vleugje ‘Texel’.

“Onze gasten komen voor een totaalbele-
ving van Texel, waarbij proeven ook hoort”.

“De verwachting bij Pure ligt beduidend
hoger dan in bijvoorbeeld in eetcafé en dat
willen we ook waarmaken”, aldus Joram.
De 22-jarige Jeltje Viel uit Amsterdam is de-
ze week de winnares van het Diner voor 2.

Met haar vader komt ze al jaren op camping
Kogerstrand en samen gaan ze geregeld uit
eten op het eiland.

Meer over de winnaars en hoe u mee kunt
doen met de competitie leest u vrijdag in de
nieuwe Texel dit Weekend.