Restaurant Bos & Duin: “Het gaat erg goed”
Restaurant Bos & Duin: “Het gaat erg goed” Foto: Texelditweekend

Restaurant Bos & Duin: “Het gaat erg goed”

Advertorials
“Het gaat erg goed met ons restaurant. Het
aantal vaste gasten groeit gestaag en ook
de Texelaars weten ons prima te vinden.”

Vooral het verrassingsmenu van kok Robin
valt bij velen goed in de smaak.

De neven Robin Koenen en Roy de Waart
van Bos & Duin zijn blij met de tweede over-
winning bij het ‘Restaurant van de Week’.
De eigenaars kijken uit naar Texel Culinair
in september, waar ze vorig jaar de eerste
prijs (Culinaire Restaurants) behaalden.

Maar voor die tijd hebben ze het nog erg
druk op de eigen locatie in de Dennen.

Want Bos & Duin beleeft deze zomer een
topdrukte. Maar de kwaliteit blijft voor het
jonge en dynamische team voorop staan.
Marianne van Ee uit Barneveld is deze week
de winnares van het Diner voor Twee.

Met haar man en twee kinderen heeft ze tot
volle tevredenheid gegeten bij Restaurant
De Robbenjager in De Cocksdorp.

Meer over de winnaars en hoe u mee kunt
doen aan de competitie, leest u vrijdag in de
krant Texel dit Weekend.