Bos & Duin voor derde keer Restaurant van de Week
Bos & Duin voor derde keer Restaurant van de Week Foto: Texelditweekend

Bos & Duin voor derde keer Restaurant van de Week

Advertorials
Jane en Jan Balk uit Den Burg vierden
afgelopen week hun 21ste huwelijksdag bij
Brasserie Bos & Duin.

Zowel het restaurant als de familie Balk viel
deze week in de prijzen in de competitie
Restaurant van de Week.

“Iedere keer als we uit eten gaan, proberen
we een ander restaurant uit.”
Bij Bos & Duin waren we nog nooit
geweest, maar op internet had ik gelezen
dat het een erg goed restaurant is.”

“Toen ik ook nog las dat ze winnaar waren
geworden bij Texel Culinair, trokken we de
stoute schoenen aan”, aldus Jane.

Bos & Duin doet mee aan de actie ‘Kinderen
kunnen volwassen mee eten’.
“Onze tweeling Joost en Marieke was mee
en Marieke eet meestal niet zoveel. Nu koos
ze voor een halve portie ‘echt’ eten.”

“Zelf vind ik het vaak moeilijk kiezen: vlees
of vis. Nu hoefde ik niet te kiezen: ‘Surf &
Turf’ bestaat uit kreeft en ossenhaas.”

Volgend weekend zijn Robin Koenen en
Roy de Waart present bij Texel Culinair.
Ook dit jaar proberen de jonge onderne-
mers de bezoekers weer te verrassen met
heerlijke gerechtjes.

Zoals: een burger van puur Wagyu rund-
vlees “Rossini”, Bock Chock Block (Crème
Bruléetaart), en crème van waddenyoghurt.

Lees meer over de competitie in Texel dit
Weekend van deze week.