FORMULE 1-SPEL OPGESCHORT

Vanwege de coronacrisis is het begin van het Formule 1-seizoen uitgesteld tot een nader te bepalen datum. Dat betekent ook dat we afgelopen zondag, 15 maart, de start van ons Formule 1-spel niet konden doorzetten.

De voorspellingen voor die eerste wedstrijd, die vanaf donderdag binnenkwamen voor de Grand Prix van Australië, zijn daarom niet geldig meer. Zodra het seizoen weer begint, gaan we ook beginnen met ons Formule 1-spel. Alle voorwaarden en spelregels blijven van kracht.

Volgens de laatste berichten zou de eerste wedstrijd op 24 mei zijn, de Grand Prix van Monaco op het circuit van Monte Carlo, en ervan uitgaande dat alle wedstrijden nog dit jaar gehouden zullen worden, is er dit jaar geen zomerstop. Zodra we weten hoe de wedstrijdkalender eruit gaat zien, zullen we ons Formule 1-spel daarop aanpassen.
BLIJF OP DE HOOGTE!

Binnenkort gaat het Formule 1-spel weer van start en kunt u deelnemen door het formulier ‘voorspelling doorgeven’ op de website in te vullen.

Wilt u meer informatie, of ook adverteren bij het Formule 1-spel? Neem contact op via verkoop@texelsemedia.nl of bel (0222) 310111 en kies ‘2’ voor de afdeling verkoop.